Omatoimirakentajat

Itserakentaminen on ehdottomasti edullisin tapa rakentaa. Mittava Kodin Pre-cut talopaketit helpottavat rakentamista, sillä aikasi ei kulu suunnitteluun, materiaalitarpeiden mitoittamiseen, juoksemiseen, osien mittaamiseen ja työstöön. Tiesitkö, että Pre-cut talopakettimme on nopein tapa rakentaa itse?


Säältä Suojaan -asennuspalvelu

Mittava Kotisi asennetaan säältä suojaan, eli voit jatkaa rakentamista ja viimeistelyä ulkoverhouksen ja sisätilojen kanssa omatoimisesti. Suosittu vaihtoehto kaikille, jotka haluavat apua rakenteiden pystyttämisessä eli suurten ja raskaiden työvaiheiden kanssa.


Ulkoapäin Valmis -asennuspalvelu

Haluatko keskittyä sisätilojen viimeistelyyn, pintoihin ja yksityiskohtiin? Silloin Ulkoapäin Valmis -asennuspalvelu on erinomainen vaihtoehto. Talosi viimeistellään pidemmälle kuin Säältä Suojaan -asennuspalvelussamme, jolloin voit keskittyä sisätiloihin kun talosi on asennettu ulkoapäin valmiiksi.


Muuttovalmis Mittavan Fiksu™ -asennuspalvelu

Kaikista laajin vaihtoehtomme kokoaa yhteistyökumppaneidemme osaamisen sinun avuksesi. Talosi valmistuu niin ulko- kuin sisäpintoja myöten muuttovalmiiksi. Säästät aikaasi kun nimensä mukaisesti Mittavan Fiksu™ -asennuspalvelu tarjoaa sinulle materiaalivaihtoehtoja ja yksityiskohtia yhteistyökumppaneiltamme.

Tilaa talokirja