TALOJÄRJESTELMÄ

Korkea laatu ja alhaiset asumiskustannukset

Mittava Koti on perustettu vuonna 1987. Tehtaallamme Torniossa valmistetaan laadukkaat, mittatarkat esivalmistusosat. Näistä osista talo rakennetaan perinteiseen suomalaiseen tapaan alusta loppuun asiakkaan tontilla, jolloin rakenteista tulee saumattomia, ehjiä ja tiiviitä. Seuratessaan itse talon pystytys-, eristys- ja tiivistystöitä asiakas voi todeta järjestelmän ylivoimaisuuden. Rakennustapa ja laadukkaat materiaalit tekevät talosta energiataloudellisen ja kestävän. Korjaus- ja käyttökustannukset ovat alhaisia ja Mittava Kodilla on korkea jälleenmyyntiarvo. Yli 30 vuoden aikana olemme toimittaneen yli 3000 talopakettia ympäri Suomea ja pohjoismaita.

Talopaketti

Precut-talopaketti rakentuu tarkoista teollisesti esityöstetyistä osista perinteisellä kirvesmiestaidolla. Asennusvalmiiksi tehtaalla työstetyt osat toimitetaan työmaalle tarkkojen ohjeiden kera. Ammattilaisten laatimat yksityiskohdat ja huolelliset suunnitelmat sekä selkeät pystytysohjeet auttavat omatoimirakentajaa saumattomaan lopputulokseen. Mittava Kodin precut on pitkän kokemuksen myötä kehittynyt ja luotettava rakentamistapa. Hyödyt siitä suunnitteluvapautena ja monipuolisina mahdollisuuksina käytännön rakennustyössä.

Mittava Koti asiakkailtamme saamamme palautteen ja kokemusten perusteella, voimme aidosti todeta, että Mittava Koti toimintamallin JOUSTAVUUS on noussut yhdeksi merkittävimmistä hyödyistä joita he ovat arvostaneet. "Sain itse päättää mitä haluan tehdä ja lopun tekivät Mittava Koti ammattilaiset ".

Joustava ja muunneltava

Mittava Kodista saat juuri sellaisen kuin itse haluat. Tyyliä voidaan muuttaa pohjaratkaisun pysyessä ennallaan. Voit siis itse päättää, haluatko kotiisi modernin ulkoverhouksen murtoharjakattoineen ja rimakaiteineen vai toteutatko kotisi mielummin perinteisempään tapaan puu- tai tiiliverhottuna. Mikäli täsmälleen sopivaa pohjaratkaisua ei laajasta mallistostamme huolimatta löydy, väliseiniä ja huonejärjestystä muuttamalla pohjaratkaisua voidaan muokata perheesi tarpeita vastaavaksi. Talomalleja voidaan myös kääntää peilikuvaksi, jos ilmansuunnat, pihajärjestelyt tai jokin muu seikka tontillasi sitä vaatii.

Mittava Koti -järjestelmää ei ole kahlittu standardeihin ja tasajaollisiin seinäosiin. Arkkitehtooniset yksityiskohdat voidaan rakentaa kokonaisilmeen pysyessä tasapainoisen kauniina. Erkkerit, porrastetut lattiatasot, monitasoratkaisut, kattolyhdyt, viistoseinät, ilmeikkäät terassit, kuistit ja persoonalliset ikkunat ovat Mittava Kodin talomalleissa hyvin nähtävillä. Yksilöllinen talo säilyttää arvonsa, siitä puhutaan ja yhä useammin sellainen rakennetaan. Kaupunkimallit, perinnetalomallit, modernitmallit, rinnemallit, L-mallit, 1-,1.5-,2-mallit, huvilat, liikerakennukset, autotallit ihan kaikkia löytyy mallistosta ja kaikista on muunneltavissa juuri sinun tarpeistasi ja kokemuksista kumpuava rakennus.

Edullinen kokonaisuus

Yleisesti luullaan, että yksilöllinen ja paikan päällä rakennettu talo on kallis vaihtoehto. Se ei pidä paikkaansa, sillä hyvin suunniteltu yksilöllinen talo säästää turhia kustannuksia. Ratkaisut mietitään suunniteltaessa, ei vasta rakennuspaikalla. Tarkka materiaalilaskenta optimoi materiaalin käytön ja asentaminen määrämittaisia rakenneosia käyttäen onnistuu ilman turhia tuumailuja.

Mittava Kodin omistajan on helppo hymyillä! Malliston talo, pitkälle kehitetty suunnittelu- ja rakennustekniikka, järkevä talopakettituotanto sekä Suomen parhaat materiaalitoimittajat yhdessä luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa takaavat, että tässä asiassa on ylpeys kohdallaan.

"Korkealaatuinen, yksilöllinen talo osaavasti, edullisesti, nopeasti ja toimitusvarmasti. Se on mittavasti luvattu, mutta lupaus on pitänyt ja pitää jatkossakin."